Vestigingen

Kinderdagverblijf Entrepot

Kinderdagverblijf Entrepot is gevestigd op de Entrepot 7 op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Deze locatie bestaat uit 2 babygroepen, 1 dreumesgroep en 2 peutergroepen. Daarnaast is er een 3+ groep. Het biedt ruimte aan 70 kindjes en heeft een oppervlakte van ruim 350 m2, welke toegang biedt tot aan de achterzijde gelegen tuin met een oppervlakte van 220 m2.

Kinderdagverblijf De Landtong

Kinderdagverblijf De Landtong is gevestigd aan de Lodewijk Pincoffsweg 329 op de Kop van Zuid in Rotterdam. Deze locatie bestaat uit 1 babygroep, 1 dreumesgroep en 1 peutergroep. Daarnaast is er een 3+ groep. Het biedt ruimte aan 39 kindjes en heeft een oppervlakte van ruim … m2, welke toegang biedt tot aan de achterzijde gelegen tuin met een oppervlakte van …m2.

Een tuin om in te spelen

Onze tuin is ingericht tot een waar speelparadijs. Dit hebben wij laten doen door ’s-Werelds grootste en meest kennisgestuurde specialist in speeloplossing voor alle leeftijden. In de tuin hebben wij diverse moestuintjes, waar de kinderen hun eigen groentes kunnen kweken.

Onderzoek toont aan dat spel een essentieel onderdeel is bij de ontwikkeling van kinderen; sociaal, fysiek, emotioneel, cognitief en creatief. Daarom hebben wij extra aandacht gegeven aan onze speelruimte!

Naast een speelruimte hebben wij diverse moestuintjes voor de kinderen. Hierin verbouwen wij diversen groenten, de kinderen leren hierdoor te zorgen voor hun tuintje en hebben veel plezier met elkaar. De verse groenten proeven wij graag, deze verwerken wij in onze verse warme maaltijden. Dit is dan ook nog meer genieten omdat het uit onze eigen tuin komt.

Moestuintjes

Niet alleen zijn wij in de tuin druk met de moestuintjes, wij spelen graag buiten met de kinderen. Fietsen over het plein, spelen in de zandbak en de groepspelletjes die de leidsters buiten aanbieden, zorgen voor veel plezier met elkaar buiten.

Openingstijden kinderopvang

Kindontwikkelcentrum Kind Van Zuid is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. Wij hanteren vaste tijden voor het brengen en het ophalen van uw kind. In overleg met het personeel is het mogelijk uw kind eerder op te halen of later te brengen.

Wilt u meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op telefoonnummer 010-2150050 of vul ons contactformulier in.